valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kevään edetessä


Huh! Blogitauko tuli ihan vahingossa! Minä en käsitä mihin tämä aika menee... Minä olen juossut asioilla, järjestänyt, suunnitellut, askarrellut ja valmistellut. Iltatyhdeksältä olen niin puhki, että on mentävä nukkumaan. Onneksi aurinko tuntuu nyt paistavan joka päivä ja tuovan minulle energiaa ja hyvää mieltä.

Joka pääsiäiseksi askartelen munia jossain muodossa, tänä vuonna ne tulivat roikkumaan pajun oksille. Styroks-munan päälle liimasin paperisuikaleita ja nauhalenkin painoin nuppineulalla kiinni. Muutama lasinen seuraksi ja aika lailla siinä on meidän pääsiäisen koristelut. Tosin suklaamunia tulee lähempänä pyhiä tonneittain :)

Minä olen lenkkeillyt, ollut SuperTreenissä Naantalissa, leiponut, shoppaillut ja tavannut ystäviä. Olen toiminut treenikuskina, katsellut elokuvia, varaillut lääkäriaikoja ja tehnyt kummipojan taikurisynttäreille kakunkoristeita. Ja viimeisimpänä ja mukavimpana olen suunnitellut siskoni pojan nimiäisten kakut, kukkakimput ja oman poikani tarjottavat ja koristelut rippijuhliin.
Niin ja olenhan minä nautiskellut auringosta ja viettänyt laatuaikaa pojan kanssa.
Taikurin hattu ja kakkuun pujahtava pupu vielä kiilloitusta vailla
Kukkia ja ihania oksia on joka pöydällä, en vain osaa olla ilman tuoreita kukkia.
 Ystävä vei minut viime viikonloppuna shoppailukierroksen päätteeksi Lidliin (niin hullulta kuin se kuulostaakin) ja ostin paketin (10kpl) isoja, valkoisia ruusuja ja olin aivan innoissani niistä (pienet ovat ilot?)! Ne ovat monin kertaisesti suurempia, kuin markettiruusut! Minulle kyseinen kauppa on kovin vieras, mutta nyt taidan poiketa siellä ainakin ruusu-ostoksilla :)
Ruokapiiri työllistää enää ihanan vähän, alkaa systeemi pyöriä melkein omillaan. Ihmiset ovat hienosti lähteneet liikkeelle ja kaikki tuottajat ovat saaneet oikein mukavasti tilauksia. Tänään on ensimmäisen kerran lammasta tarjolla ja niitä lampaantaljojakin enkä tiedä miten pystyn pitämään näppini niistä erossa; mulla on joku lampaantaljariippuvuus :)

Aurinkoa ja iloa loppuviikkoon, Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!