valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden Vuoden brunssi

Minä aloitin pojan kanssa tämän uuden vuoden juuri sillä mihin vanha vuosi lopetettiin. Siis syömällä :) Tämä Joulun ja uuden vuoden aika tuntuu olevankin täynnä ainakin yhtä asiaa; syömistä.
Vuoden ensimmäisen aamun brunssille tehtiin Amerikkalaisia pannukakkuja muistona NYCin matkastamme ja samalla toiveena olisi uusi matka samaan kohteeseen mahdollisimman pian. Brunssilla muistelimme hotellin aamiaista vesi kielellä.

American pancakes
3,5dl vehnäjauhoja
1rkl leivinjauhetta
1rkl sokeria
0,5tl suolaa
1tl vaniljasokeria
3dl maitoa
1 iso kananmuna
2rkl sulatettua voita

Sekoita astiassa kuivat aineet keskenään. Mittaa toiseen kulhoon maito, sulatettu voi ja muna. Vatkaa munan rakenne rikki. Vatkaa maidon sekaan jauhoseos, sekoita tasaiseksi ja laita jääkaappiin lepäämään hetkeksi.
Taikina on hyvin paksua ja kakkuset ovat meidän lettujamme paljon paksumpia. Yhteen menee n.puoli desilitraa taikinaa. Et tarvitse lettupannua paistamiseen, taikina pysyy muodossaan, kun laitat kauhalla paistinpannulle. Minun pannuuni niitä mahtui kerralla 4.
Paista kullanruskeaksi.
Nauti vaahterasiirapin ja mustikoiden kera.

Olihan meitä oikeastaan 3 tällä brunssilla :)

Ihanat mukinaluset ovat lahja ystävältä


Minä en tee yhteenvetoja vanhasta vuodesta. Nenä kohti uutta ja toivottavasti yhtä tapahtumarikasta vuotta. Päivääkään en vaihtaisi vanhasta pois, mutta paljon opinkin. Tämä uusi vuosi tuo muutoksia tullessaan, sen tiedän. Aion kuitenkin pysyä niin hyväksi havaitsemallani tiellä; rakkautta, nautintoja, elämyksiä. 
Ja elän täysillä, come what may...

Iloa Sinunkin alkaneeseen vuoteesi 2014!!
Nähdäänhän rakkaat tänäkin vuonna, Jenny


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!