valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

maanantai 23. syyskuuta 2013

Pretty Please / fake please

Jo pari vuotta sitten ihailin Biskopsgårdenin sivuilla ihanaakin ihanampia italialaisia Please-farkkuja. Kuvittelin, etten koskaan saisi niitä täältä kotimaasta, mutta toisin kävi. Viime keväänä sain ne itselleni ihan kotoisasti Tampereelta, MUTTA... Ette arvaa, ne eivät sopineetkaan minulle yhtään!! Ihan kamalaa! Vaikka kuinka sovitin ja mittailin ja mallailin, niin näytin niissä jotenkin tosi kamalalta :) Jouduin nielemään tappioni ja palauttamaan housut ja yhden unelmani.
Muutama viikko sitten shoppailukierroksella törmäsin hyvin paljon Pleaseja muistuttaviin farkkuihin. Siis lähes identtisesti. Minä sorruin kopioihin ja jostain syystä nämä faket sopivat vartalolleni paremmin. Hintaeroakin sitten tuli reilut 100 euroa...
Aidot Pleaset.
Kuva on ihan hassu ja kamala, mutta ainoa...
 
Ja tässä kopiot.
Reisien diagonaalisaumat ei näy kuvassa kovin hyvin.
 
 
Minä en käsitä mihin nämä viikot hujahtavat! En ole ehtinyt tännekään kirjoittaa (varmaan huomasitte :) ) Päivät vain menevät hurjaa vauhtia ja minä en meinaa pysyä perässä! En kylläkään tiedä onko sekään niin paha, nopeammin pääsemme kahlaamaan läpi tämän harmaan syksyn. Suklaakakulla ja kynttilöillä tosin pääsee aika pitkälle :)
 
Nähdään rakkaat, Jenny
 

 


4 kommenttia:

 1. Itsekin olen niistä aidoista haaveillut, mutta luulen että ne ei mun kropalle passaa.
  Noi kopiot näyttää todella hyviltä sun päällä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Kannattaa niitä kokeilla, ne on niin ihanat jalassa!

   Poista
 2. Mistä Tampereelta saa aitoja Pleasen farkkuja?

  -Taru-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Greigen Virpiin tai Miraan kannattaa ottaa yhteyttä. Noilta naisilta niitä saa :) Ei siis mistään kaupasta, mutta esim facebookin kautta voi ottaa yhteyttä!

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!