valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

perjantai 23. marraskuuta 2012

Kysymyksiä Joulusta

Nappasin haasteen Mimuralta. Minusta se oli tarpeeksi kevyt ja Jouluinen. Tässä minun vastaukseni siis ja ilman kuvia edelleen! Ja kuten Mimura jo sanoi, tämän saa napata ken haluaa. Kiva lukea kaikkien Jouluisia juttuja:)

 
1.Mikä tuoksu kuuluu Jouluusi?
Voih! Joulu on tuoksuja täynnä! Kuusi, ruuat, hyasintit. Ne ainakin kuuluvat minun Jouluun.
 
2.Lempiruokasi, joka ei saa puuttua pöydästä?
Tämä on helppo. Mummini perintönä lapset tätä vihaavat ja aikuiset eivät voi olla ilman! Papusuttua siis. Se on lyhennetysti liian paksua hernekeittoa, johon laitetaan sokeria ja kermaa. Mielettömän hyvää (vaikkei ehkä siltä kuulosta:)) ja papusuttu ei todellakaan saa puuttua pöydästä!
 
3.Herkkusi, joka täytyy joka Joulu saada?
Tuo papusuttuhan se on se suurin himo, mutta täytyy saada myös kinkkua, vihreitä kuulia ja suklaata. Sianlihaa en syö muussa muodossa kuin Joulukinkkuna.
 
4.Mieluisin Joulujuomasi?
Ehdottomasti glögi. Ostan sitä heti, kun kaupasta löytyy ja juon sitä litrakaupalla Joulun pyhiin asti.
 
5.Mikä Joulukoriste on erityisen merkityksellinen tai tärkeä?
Tämä on vaikea. Minulla ei ole mitään suvussa kiertänyttä tai lapsena saatua koristetta. Mutta sanoisin, että koristeltu kuusi, jouluvalot, kynttilät ja ehdottomasti Mailegin Nisset ovat minulle ne tärkeimmät, vaikkei nuo yksittäisiä koristeita olekaan.
 
6.Mikä Joululaulu tuo Joulutunnelman?
Rakastan Joululauluja! Kuuntelen niitä salaa jo aikas aikaisin:) Kaikki vanhat ihanat ja rauhallisen kaihoisat ovat suosikkejani."Maa on niin kaunis" on pakko kuulla ja laulaa kirkossa ja sanoisin, että ehdoton lempparini kuitenkin on "O come all ye faithful".
 
7.Kerro jokin lahja lapsuudestasi/nuoruudestasi, joka on jäänyt mieleen?
Sain 3 vuotiaana lahjaksi leijonan. Sellaisen pehmolelun, joka oli minua itseäni paljon isompi. Se kuului vuosia useimpiin leikkeihini ja vielä lukio-ikään asti leijona köllötteli sängylläni. Nyt leijona on jo kaatopaikalla pienen homeongelman vuoksi:)
 
 
Iloista viikonloppua! Minun viikonloppuuni kuuluvat shoppailua ihanaisen A:n kanssa, vähän heppailua (tietysti) ja sunnuntaina ihanat Joulumyyjäiset siskoni pojan koululla!
 
Nähdään rakkaat, Jenny

8 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea jouluisia vastauksia, täytyypä napata matkaan jos vaikka ehtis vastailla noihin joku päivä ;) Touhukasta viikonloppua sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Riitta <3 Vastaa toki, näitä on tosi kiva lukea!

   Poista
 2. Kiva kun innostuot vastaamaan :) Tuo pupusuttu kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta! En ole moisesta ennen kuullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kärkeen pyydän anteeksi Mimura! Linkitys sinun blogiisi ei ollut jostain syystä mennyt perille! Mutta nyt tilanne on korjattu! Tuo papusuttu on mukaeltu Karjala meets Satakunta. Mummini peruja siis ja makeudeltaan vastaa kutakuinkin lanttulaatikkoa. Ihan EHDOTON must have!

   Poista
 3. Ihanaa, sieltä se joulu tulla jolkottelee <3 Minä olisin jo pistänyt keittiöön kynttelikön, vaan sain ukolta papatukset. "Ei vielä oo joulu, pitää kahtua tää yks kuukausi millanen sähkönkulutus täsä on, mikä järki" jne... Heti ko kuukausi vaihtuu niin minä laitan kaikki jouluvalot! :)

  VastaaPoista
 4. Niin onkin ihanaa!! Mutta ne valothan ovat TALVIvalot, pimeisiin iltoihin, ei pelkät Jouluvalot ;) Mutta eka päivä räjäytä kunnolla :) (tai sitten et kysele ja laitat vain:))

  VastaaPoista
 5. Papusuttu, en ole koskaan kuullutkaan tuollaisesta joulu"herkusta"? Laitahan Jenny tästä resepti, jotta voin ihmetellä miten noin eksoottista herkkua valmistetaan? Jotenkin osaan kuvitella paikallisen Sittarin henkilökunnan ilmeen, jos lähden tiskiltä papusuttua kyselemään... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin laittaa Liisa! Palaan siihen hiukan myöhemmin...

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!