valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

torstai 16. helmikuuta 2012

Hurmaava helmikuu

Helmikuu on yksi lempikuukausistani. Eikä pelkästään siksi, että on minun syntymäpäiväni. Rakastan laskiaispullia (vaikka niitä kyllä syödään meillä ihan ympäri vuoden) ja pimeän marras-, joulu- ja tammikuiden jälkeen valon määrä lisääntyy niin huimasti! Rakastan kimaltavia hankia ja silti jo pientä lupausta keväästä. Meillä onkin jo kovassa mietinnässä mitä ensi kesänä pihaan ja kasvihuoneeseen laitetaan. Tänä keväänä ajattelin shoppailla Pionien kodissa. Sireeniä haluaisin myös ja omenapuun kirsikkapuulle kaveriksi. Ja ehkäpä päärynäpuun, vaikka mies epäilikin puun kasvua näillä leveyspiireillä.
(kuvaan on piilotettu hevonen ja ratsastaja, löysitkö?) :)
Tänäänkin aurinko paistoi niin ihanasti! Aivan kuin joku olisi kylvänyt timantteja hangelle. Harmi, etteivät ne kuvissa näy! En laittanut aurinkolaseja, vaikka vähän häikäisikin, vaan nautiskelin auringosta.
Viikonloppuna jatkamme siis synttärijuhlintaa ja luulenpa, että pieni shoppailukierroskin täytynee tehdä;) Ihania ystäviä, ihania juhlia!

Emmu-etevä on saanut sisälle oksia kuorittavaksi ja oppinut hyppäämään sohvalle! Ihan kainaloiseksi hän ei vielä suostu, mutta kaikki kiinnostaa silti. Ajattelin osan Elmerin oksista laittaa maljakkoon ja kokeilla saisinko jo hiirenkorvia... Ja tuskastumiseen asti olen jo yli viikon etsinyt Muscareita (helmililja/helmihyasintti siis), tuloksetta!! Hermostuminen on kohta lähellä:)
Nähdään rakkaat, Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!