valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hiihtolomaa kuvina

Viime viikon puolella aloitimme ristiäisillä. Pari ensimmäistä kuvaa niistä ihanista juhlallisuuksista, joissa hyväntuulinen ja rauhallinen pikkumies sai kasteessa oikeaksikin nimekseen Santeri. Sillä nimellä häntä kutsuttiin jo masussa.
Lomalla meillä on ollut leffa-ja löhöpäiviä. Tietoisesti olemme herkutelleet ja vain olleet. Ihan koko päivän pujamassa, jos siltä on tuntunut. Hyvällä ruualla ja aika monella litralla jätskiä ollaan eletty:) Tänään nautiskelin upeasta kevätsäästä tekemällä tunnin kävelylenkin. Linnut ovat ainakin heränneet muutaman kuukauden hiljaiselon jälkeen! Elmeri sai lenkiltä tulijaisiksi uusia pajunoksia kuorittavaksi, jospa säästyisi meidän johdot...
Huomenna aiotaan pojan kanssa kaivaa puutarhakalusteet hangesta ja nautiskella ulkona laskiaispullia ja kuumaa kaakaota viltteihin kääriytyneinä;) Ja perjantain vietämme A:n ja kummipojan kanssa. Ainakin megaHoppLopiin aiomme!
Nähdään rakkaat, Jenny

P.S Onnea niille, jotka meinaavat tänään, karkauspäivänä kosia:)

1 kommentti:

  1. Oletteko menossa päivällä Hoploppiin? Meillä kans sinne suunta perjantaina mutta vasta töitten jälkeen. Ihana muuten toi kulho missä sulla on marengit!

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!