valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

torstai 14. elokuuta 2014

Koululaisen välipala

Koulu aloitettiin hellepäivillä. Nyt on jo onneksi viileämpää ja syksy on selvästi aistittavissa. Ainakin iltaisin ja aamuisin. 
Minun ja pojan lempparijätski on Puffet. Minulla oli pussillinen pistaasipähkinöitä, joiden parasta ennen-päiväys lähestyi ja päätin tehdä suklaisia pähkinäcookiseja. Koska oli kuuma päivä, niistä jalostui puffetteja Jennyn tapaan :)

Osa cookieista katosi niin nopeasti, etten ehtinyt edes huomata. Pojan kanssa molemmat tykätään makean ja suolaisen liitosta näissä ihanan "sitkeissä" cookieissa. Niiden salaisuus onkin fariinisokeri! Ohjeen kekseihin otin netistä ja muokkasin mieleisekseni. 
Minttua ja suklaata

Syksy tuo uudet tuulet Jennyn taloon. Lopetin pitkän työsuhteeni ja minulla oli niin hyvä tuuri, että sain töitä kovasti haluamastani paikasta. Samalla palasin "juurilleni". Uudesta paikasta myöhemmin, aloitan siellä syyskuussa, joten vietän lomaillen vielä pari viikkoa.  Syksy on minulle jossain mielessä aina uuden alku ja tänä vuonna se todella tuntuu sitä olevan! En voi uskoa hyvää onneani!

Nähdään rakkaat, Jenny

3 kommenttia:

 1. Näyttävät tosi herkullisilta. Ohjetta jäinkin kaipaamaan.. :) Toki ohjeita löytyy netin syövereistä varmasti vaikka millä mitalla, mutta silti.. :D Ja hyvä idea tehdä noista puffetteja.

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu! Onnea uuden työpaikan johdosta :)
  t. Inka

  VastaaPoista
 3. Niin onnea vielä uudesta työpaikasta!

  Ja täällä toinen joka noiden ihanuuksien ohjetta kaipailisi :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!