valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Päivä Porvoossa ja tanssia

Ensin pari kuvaa ulkoilmabaletista, jossa kävimme pojan kanssa. Alku meinasi mennä hurjan vesisateen takia plörinäksi, mutta onneksi tanssijat halusivat meille esiintyä. Kärkkärinumerot kuitenkin ymmärrettävästi peruttiin. Tanssijat ovat kansallisbaletin ammattitanssijoita, joten varaa liukastumisiin ja sairaslomiin ei ole :) Kiertueelle oli otettu mukaan myös paikallisten tanssikoulujen junioreita.
Ensimmäiset 15 minuuttia seisoimme sateenvarjon ja tämän alla ja säästyimme kuivana :)
Junioreita


Minä vaan niiiiiin rakastan tätä kaupunkia!!
Anteeksi, taas kuvia Porvoosta :) Joka kerran kuitenkin jotain uutta!

Riimikon ihana "display". Minusta nuo metalliset pikkuautot ovat ihan hurjan ihania!! Harmi, kun niitä ei ollut saatavilla silloin, kun oma poika oli potkuauto ikäinen...
Riimikon lattiasta oli pakko napsaista myös kuva, kun sattui niin sopivasti olemaan tähtiä :)

By Pia's on avannut vastikään liikkeen Jokikadulle.

Suola-aitat ja ihanat mustat soutuveneet

Restaurant Gabriel oli uusi tuttavuus. Jokikadulla sekin ja täytyy sanoa, että yksi parhaista kanasalaateista, jonka olen syönyt. Ja ihania, hyvin erilaisia pizzoja!! Suosittelen!

Tämän idean varastan :) Vanhoista marjapoimureista oveen kukka"ruukut"Kotiin palattuani ihastelin luonnon taideteoksia, aamukastetta ja ihania teeruusuja!Nähdään rakkaat
, Jenny

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, munkin oli parin vuoden ajan teini-ikäisenä ja siitä se rakkaus on varmaan jäänytkin. Ainoa kaupunki mihin on pakko päästä pari kertaa vuodessa - vähintään!!

      Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!