valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Värejä??

Minä alan keväisin aina kaivata värejä. Ihan muutamia vain valkoisen seuraksi sisustukseen ja mustan, harmaan ja tumman sinisen seuraksi vaatteisiin. Ja pieleen menee aina :) Ihailen kaikkea kaupassa, mutta kotiin ei eksy mikään. En ollenkaan pidä keltaisesta, mutta haalean, vaalean keltainen alkaa viehättää auringon myötä. Eikä minulla ole kotona eikä vaatekaapissa sitäkään väriä.
Ranunculus eli jaloleinikki
Viikolla sitten räväytin ja hankin väriä kynsiin :)
Ostin siis uuden kynsilakan, Orchid Mauve-sävyn. Minä tykkään kovasti Mavalan lakoista, ihan jo pelkästään senkin takia, että pullo on sopivan pieni. 
Minun lakkavalikoimani on suhteellisen hempeä ja nuo 4 ovat ehdottomia suosikkejani; jokapäiväisiä arkilakkoja (minua ei juuri koskaan nähdä yleisillä paikoilla ilman kynsilakkaa!!!). Joskus haluan kyllä minäkin säväyttä ja silloin väriä on enemmän. Juhla- ja "special occasions"-värit ovat voimakkaampia. Tosin lähes koko viime kesän kuljin tuossa "Nice" sävyssä, vaikkei kesä ihan yhtä juhlaa ollutkaan :)
Näissä hyvin "värikkäissä" tunnelmissa jatkan sohvalla loikoilua ja vastaanotan viikonloppua.
Sunnuntaina lähden taas Helsinkiin. Tällä kertaa rakkaan kummipoikani syntymäpäiville! Luvassa on taikuutta ja joudunpa puhumaan ruotsiakin :)

En erityisemmin ole mikään lintubongari, mutta joutsenet, kanadan hanhet, mustarastaat ja kurjet minulla on jo bongattuna! Ja yksi sitruunaperhonen! Kevät on oikeasti täällä!

Nähdään rakkaat, Jenny

6 kommenttia:

 1. Kivoja värejä lakoissa.
  Kaunis kukka.
  Ihanaa viikonloppua sinulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vaihtelevasta kevätkelistä huolimatta toivottavasti Sinun viikonloppusi on ainakin rentouttava!

   Poista
 2. Löysin juuri blogiisi ja liityin lukijaksi. Kiva blogi sinulla. Minuun on iskenyt myös joku kukkahulluus ja alkaa koti täyttyä leikkokukista :) Tervetuloa kurkkimaan myös meille: www.kotiaurorassa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikein lämpimästi tervetullut meille!
   Kukista saa vain niin paljon ihanaa energiaa ja mielestäni se on sisustuksessa se kuuluisa piste iin päälle. Eikä niiden tarvitse ollakaan suuria, kalliita kimppuja, jo pari kukkaa ajaa asian!
   Lähdenkin heti teille kylään :)
   Aurinkoista kevättä!

   Poista
 3. Itsekin vannon Mavalan nimeen!! Vaikka olisin keskellä metsää kumpparit jalassa, niin kynsissä pitää olla lakkaa :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!