valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Päivä Tallinnassa

Käväisin E:n kanssa pikavisiitin Tallinnassa. Ihanan tunnelmallinen tuo vanha kaupunki on näin Joulun alla. Minä voisin kuvata niitä kauniita taloja ja pikkuisia katuja vaikka koko päivän! Tosin Joulutorista täytyy myöntää, että se oli pienoinen pettymys. Koju kojun perään täynnä villasukkia ja pipoja. Ihan kauniita ja käsintehtyjä kyllä, mutta minä olisin kaivannut Joulukoristeita, kukkia... Joulua! Nyt tuli tunne vain ulos siirretystä, isosta "Souveniers"-kaupasta. Entistä enemmän odotuksia siis ensi vuoden Saksan Joulutorille :)
Tältä pieneltä umpikujalta löytyi ihana, hämyinen ja hyvin erilainen suklaakahvila.
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ja todella erilainen, mihin me olemme tottuneet Suomessa. Kokonaan vanhoilla huonekaluilla sisustettu, punaisia samettiverhoja, salissa vain pikkulamppuja ja kynttilöitä. Kahvilan ulkopuolellakin oli terassikalusteina rokokoo-sohvat. 
Sisältä oli vaikea saada kuvia kovin hämyisen valaistuksen takia.
Kuuma kaakao, aidolla suklaalla tietenkin!


Päivän päätteeksi ehdimme tehokkaalle shoppailukierrokselle ja me molemmat löysimme ihania vaatteita! Viimeiset rahat käytettiin laivan taxfreessä muhkeisiin kassillisiin tuliaiskarkkia!

Energistä ensi viikkoa Sinulle!! 

Nähdään rakkaat, Jenny

2 kommenttia:

  1. No voi itku... Me ollaan lähdössä 13. päivä joulukuuta Tallinnaan ja odotukset joulutoria kohtaan on kyllä korkealla. Jos kuitenkin tori on pettymys, niin toivottavasti sitten muuten vanhan kaupungin liikkeistä löytyy kaikkea kivaa ja jouluista. :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!