valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Olet mitä syöt...

Joo. Sittenhän minä olen hurjan makea ja ihana :) Porkkanakakulla ja Mignon-muffinsseilla olemme herkutelleet. Minä leivoin kakun ja poika teki muffinssit. Luulenpa, että nuoremmiltakin onnistuu hyvin muffinssit, joiden aineiden vaahdotus ei ole niin kauhean tarkkaa ja muffinssipelti on aikuisellekin kelpo apuväline. Ostin juuri uuden, jossa on matalammat koloset ja se on hurjasti parempi kuin IKEAn versio, jonka kolot ovat jotenkin tosi syvät. Leivonnaisista tulee hassuja töttöröitä, jotka on aika hankala koristella.

Minulla on ollut harvinainen viikonloppu, ei mitään ohjelmaa! Ihan hyvä joskus niinkin, tähän asti tämän vuoden puolella vapaa onkin ollut kovin harvinaista herkkua! Ensi viikonloppuna suuntaan pojan kanssa 3 päiväksi Tallinnaan ja seuraavana onkin sitten jo Milavida!! Olethan merkinnyt sen kalenteriin?!!! Suunnittelin laittavani mainoksen taasen tähän kohtaan, mutta isoa (sellaista, jonka tekstistä saisi selvää) en jostain kumman syystä saa millään ilveelläkään sitä tänne. Tuossa sivupalkissa kuitenkin on se pikkuinen. Tärkeintä kuitenkin on se, että lauantaina 27.4 Milavidassa ovet ovat auki 12-18 ja sunnuntaina 28.4 11-16. Lippu maksaa 5e ja oikeuttaa sisäänpääsyyn molempina päivinä.

Maailman paras porkkanakakku. Ohjeen laitan ensi postaukseen!
Luomu ruusuteetä
 
Minä lupasin siihen saamaani haasteeseen palata ja nyt olen saanut Paulalta uuden!! Olen niin iloinen ja hyvin otettu!! Haasteisiin en palaa kuitenkaan vielä tänään, mutta ensi postauksessa lupaan! Hurjan ihanalta tuntuu pienen blogini huomioiminen! Nöyrin KIITOS siitä!
 
Minä delegoin miehelle imuripussien ostamisen (miten vaikeaa se onkin muistaa ostaa imuriin pusseja?!!!) ja itse lähden ennen lounasta lenkille tuon pienen mustamakkaran kanssa, joka tuijottaa minua melkoisen tiiviisti "joko mennään?!!"-ilmeellä.
 
Nähdään rakkaat, Jenny2 kommenttia:

  1. Namilta näyttää herkut, ohjeita odotellessa! Liityin lukijaksi, kun niin mukavalta täällä näytti.

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun löysit Jennyn Taloon!! Olet oikein lämpimästi tervetullut!

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!