valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pääsiäisoksia

Meillä ei kukaan enää koristele virpomisoksia. Usein meillä on myös jotain menoa silloin, kun pienet trullit ovat liikkeellä. Kuten huomennakin; pojalla on peli. Joudun siis itse satsaamaan oksiin.
Viime vuonna, kun pääsiäisen aikaan kevät oli jo paljon pidemmällä, hain oksat ulkoa. Nyt on vielä täysi talvi, joten turvauduin kaupan oksiin. Nimenomaan niissä oksissa, joihin tulee jotakin vihreää. Pajunkissoja saan ihan omasta pihasta ja niitä jo onkin. Kuvissa paksuin on Magnolia, jonka kukat kestävät todella kauan avautua. Oksa on minulla ollut jo 3 viikkoa ja nyt alkaa jotain pikku hiljaa tapahtua. En malttaisi odottaa, magnolian kukat ovat niin kauniita!
Toisissa oksissa oli jo ostaessa kunnon silmut. Nappasin ne mukaani Helsingistä (Stockalta) koiraa hakiessani. Kirsikanoksia olisin halunnut mutten löytänyt niitä mistään.
Meidän "lähikaupan" Ideaparkin Prismassa on ihan hurjan hyvä leikkokukka valikoima. En ole aikoihin käynyt kukkakaupassa, koska saan haluamani leikot marketista. En toki kaikkea... Ja suosikki kukkakaupassani Kukkaikkunassa käyn useasti vain ihastelemassa ja ideoimassa. Ranunculuksia ja tällä viikolla oli tullut Anemoneja. Ja pakkohan minun taas oli :)


Nähdään rakkaat, Jenny 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!