valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Custommade

Ihan hirveä askartelupaskartelu vimmaus iski tänään! En meinaa osata tehdä nyt yhtään mitään, kun huomenna lähden minilomalle. Toivottelinkin jo heipat viime postauksessa, mutta nyt tulin kertomaan meidän uudesta matosta;)
Olen etsinyt ihanaa ja halpaa mattoa kuistille, enkä ole näitä kriteerejä täyttävää löytänyt. Ihania kyllä, mutta kovin hintavia! Aamuyöllä tuli idea. Perusmatto + paukkupullo + sapluuna. Toimisiko?
Tulin siihen tulokseen, että kokeilen. Matto 6,95e, pullo maalia oli jo kaapissa ja sapluunat leikkasin paperille ja sitten suihkimaan!
Lopputulokseen olen kovin tyytyväinen ja kestää sen aikaa, kun kestää. Eipä ollut kallis investointi! On custommade, lyön vetoa, ettei ihan heti tule samanlaista vastaan:)
Joo ja sit hyvää viikonloppua kaikille;)

Nähdään rakkaat, Jenny

7 kommenttia:

  1. Aikaa tähän meni siis vartti!! Tajusin juuri, että olisi voinut tehdä tuliaisiksi huomiseen kyläpaikkaankin jonkun Iitun kotiin sopivan! Enpä tajunnu vaan ajoissa...:/

    VastaaPoista
  2. Loistava idea sulta jälleen, mä oon miettiny vastaavaa ihan normi puuvilla mattoon kangasväreillä, mutten oo viel kokeillu !Aurinkoista päivää sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta! Samoin mulla alkoi ideat lennellä ja laajeta!! Seuraavaksi ajattelin "tehdä" maton kasvihuoneeseen ja pojan huoneeseen. Tai ainakin kokeilla kuinka toimii piirtely kangasväreillä!

      Poista
  3. Eikä täs mitään, sit ku Jenny kyllästyy, niin matto tulee tietty meille ;o)

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!