valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

torstai 14. elokuuta 2014

Koululaisen välipala

Koulu aloitettiin hellepäivillä. Nyt on jo onneksi viileämpää ja syksy on selvästi aistittavissa. Ainakin iltaisin ja aamuisin. 
Minun ja pojan lempparijätski on Puffet. Minulla oli pussillinen pistaasipähkinöitä, joiden parasta ennen-päiväys lähestyi ja päätin tehdä suklaisia pähkinäcookiseja. Koska oli kuuma päivä, niistä jalostui puffetteja Jennyn tapaan :)

Osa cookieista katosi niin nopeasti, etten ehtinyt edes huomata. Pojan kanssa molemmat tykätään makean ja suolaisen liitosta näissä ihanan "sitkeissä" cookieissa. Niiden salaisuus onkin fariinisokeri! Ohjeen kekseihin otin netistä ja muokkasin mieleisekseni. 
Minttua ja suklaata

Syksy tuo uudet tuulet Jennyn taloon. Lopetin pitkän työsuhteeni ja minulla oli niin hyvä tuuri, että sain töitä kovasti haluamastani paikasta. Samalla palasin "juurilleni". Uudesta paikasta myöhemmin, aloitan siellä syyskuussa, joten vietän lomaillen vielä pari viikkoa.  Syksy on minulle jossain mielessä aina uuden alku ja tänä vuonna se todella tuntuu sitä olevan! En voi uskoa hyvää onneani!

Nähdään rakkaat, Jenny

perjantai 8. elokuuta 2014

Åland osa 3

Viimeisessä, kolmannessa osassa rakastutaan taloihin ja rakennuksiin. Juuri, kun luulet löytäväsi ihanimman talon ikinä, sen takaa paljastuu vielä ihanampi. Täydellistä tällaiselle vanhoihin puutaloihin rakastuneelle romantikolle.
(Okei, tämä ei ole talo, mutta ihana ja vanha :) )

Vaaleanpunaiset vuorilaudat

Hotellimme uima-allas

I.H.A.N kamalan ihana kukkakauppa!! Minä käyn aina kukkakaupoissa, oli matkakohde sitten kotimaassa tai ulkomailla. Erityisen rakastunut olen tuohon kylmähuoneeseen!!
Tässä kylmähuoneessa kaikki kukat olivat väreittäin. Vasemmalta keltaiset, valkoiset, vaaleanpunaiset, violetit, vihreät ja oranssit ihan oikealla. Keskellä olevilla pikkupöydillä punaiset. Ja ihan tosi laaja valikoima!! 


Lukio

Öinen pääkatu



Arki on alkanut. Samalla elokuu ja koulu. Tämä Ahvenanmaan matka jäänee viimeisenä päälimmäiseksi mieleen tästä kesästä.
Vielä kesäisiä juttuja on kuitenkin muutama. Huomenna ratkotaan matkaratsastuksen Suomen mestari ja parin viikon päästä käydään vierailulla Korppoossa ja ihanassa Amalias Hemissä!

Nähdään rakkaat, Jenny