valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

torstai 22. toukokuuta 2014

Pikkupulloja

Viime viikkoisella kirpparikierroksella löysin muutaman suloisen pienen pullon. Pakkohan ne oli ostaa, kun neljän pullon hinnaksi tuli 3 euroa.
Laitoin pulloihin suloisia kesän ensikukkia, ihanan herkkää!
Teetin valokuvausliikkeessä taulun meidän rippijuhlista

Pikkuisiin pulloihin laitoin ihanan tuoksuvia tuomen oksia, omenapuun oksan, sireeniä ja koiranputkea. Olkoonkin rikkaruoho, mutta minusta sen pienet valkoiset kukat ovat suloisia!
Ihanat, vaaleanpunaiset kerrotut tulppaanit ovat auenneet! Luonto on saanut muutamina viime päivinä sopivassa suhteessa aurinkoa ja vettä! Varsinkin viime viikonloppuna tuntuu, että vihreys ihan räjähti esiin!
Mä ja mun uusi arpajaisvoitto! Ihanin JDL:n tyllihame!

Jostain syystä tuomen kukat muuttuvat vanhetessaan vaaleanpunaiseksi. Ihania!
Kahden vuoden taistelun ja tuskailun jälkeen ruohosipuli puskee itsekseen maasta!! Olin jo ehtinyt luovuttaa.

Ihanaa seurata luonnon vehreytymistä! Iltalenkeillä linnut laulavat, ilmassa tuoksuvat tuomet ja omenapuut ja vasta leikattu nurmikko.
Kesä, ihan kohta täällä!


Nähdään rakkaat, Jenny

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Keinutuoli

Minä olen jo pitkään haaveillut keinutuolista (tietysti myös aaaaikas monesta muustakin jutusta!).
Mitenkään aktiivisesti en ole etsinyt silti.
Vuosi sitten löysin kirpparilta aivan täydellisen, mutta pidin sitä liian kalliina ja se oli meille kyllä liian isokin. Lisäksi siinä oli sellainen piirre, josta en pidä keinutuolissa. Se keinui taakse päin liian pitkälle, tulee sellainen tunne, että menee ympäri, selälleen ja joutuu lopettamaan keinumisen nostamalla jalkoja ylös, tiedättekö?

Sitten vastaan tuli täydellinen! Keinu on pieni ja valkoinen. Ja mikä tärkeintä se on korvaamattoman arvokas! Ei euroissa, vaan ihan tunne syistä! Se on mummini vanha, enkä tiedä kuinka vanha iältään, mutta niin kauan kuin minä muistan, mummini keinutteli siinä ja katsoi telkkaria pirtissä eli olohuoneessa. Täysin arvoton siis muille! Yksi pinna on poikki ja käsinojat huutavat liimausta, mutta minä tykkään hirmuisesti siinä keinua!
Viltti on ystäväni anopin kutoma.

Minä suuntaan viikonlopuksi tyttöjen kanssa Jyväskylään. Olen niiiiiiiin miniloman tarpeessa, etten millään malttaisi odottaa lähtöä!

Nähdään rakkaat, Jenny

lauantai 10. toukokuuta 2014

Hullaantuminen ja ihanimmat äitienpäivälahjat

Minä kipaisin lempparipuutarhalleni, joka keväiseen tapaan. Sinne ei montaa kertaa tule ajeltua, vaikkei matka nyt kauhean pitkä olekaan. Siellä minulle tulee aina pieni sekoaminen ja hullaannus!! Haluaisin viedä kaikki mukanani kotiin!
Harmi, kun kuvista ei näy kunnolla esimerkiksi noiden pilarihortensioiden koko. Ne ovat melkein minun mittaisiani, arviolta 150-160cm.
Ihana paikka, upeat kukat ja taimet ja erittäin kohtuulliset hinnat!

Valkoisessa purkissa kesäkurpitsa ja edessä pylväsruusu.

Keijunmekkoja ja jättimäisiä hortensioita.

Ylhäällä roikkuvat Karjalan neidot olivat mummini suosikkeja! Ja ihanat, varrelliset rosmariinit tuoksuivat melkein huumaavasti.




Pikkuruisia petunian poikasia :)


Minä rakastan näiden hortensioiden hempeitä sävyjä!!



Kärhöjä


Tässä minun jättimäinen hortensiani! Se on äitienpäivälahjani toinen osa. U.P.E.A!! Hortensian lisäksi ostin mm. vaaleanpunaisia orvokkeja. Ne kannattaakin ostaa viimeistään nyt! Tämän hetken taimet ovat karaistuneet kylmälle, eivätkä kasva pituutta, niinkuin kesällä ostetut, joista tulee kamalia hujoppeja. Nämä ensimmäiset keskittyät enemmänkin tuuheuteen. Muita ihan kesäkukkia en vielä ostanut, koska olen toooosi laiska raahaamaan kukkia päiväksi ulos ja yöksi sisälle. Paitsi tuon jättihortsun ulkokaraisun aloitan ensi viikolla, kun emme muuten mahdu pöydän ääreen syömään :)

Toinen äitienpäivä lahjani on jatkoa PussPussin mukiperheeseeni. 

Ihanaa äitienpäivää Sinulle!

Nähdään rakkaat, Jenny

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Juhlien viikonloppu

Vihdoinkin kauan odotettu viikonloppu saapui. Ilolla ja minun puoleltani hiukan kauhulla, stressillä ja haikeudellakin odotettu. Lauantaina siskoni poika sai nimen ja sunnuntaina oma poikani pääsi ripille. Vaikka tirautin jo puvun sovituksessa muutaman kyyneleen, sain yllättävän hyvin koottua itseni tänä suurena päivänä.
Tein kakut ja keksit molempiin juhliin ja pojan rippijuhliin vielä voileipäkakut, ruokaa ei niissä juhlissa tarjottu. Kukkakimput, jotka perjantai-iltana tein saatiin hyödynnettyä molemmissa juhlissa. Meidän kimppujen väreiksi valikoitui violetti, vaalean keltainen, vaalean vihreä ja valkoinen. Siskoni kanssa emme kumpikaan halunneet sitä "sinistä pojalle", vaan jotakin muuta! Yhdistelmä on mielestäni ihana! Kimpuissa oli siis tertturuusuja, ruusuja, freesiaa, ranunculusta, neilikkaa ja hyasintteja. Keltaisia hyasintteja haudoin ensin 6 viikkoa jääkaapissa ja sitten 4 päivää ennen otin ne huoneen lämpöön ja aloitin hullun lämpimällä vedellä kastelun, että kukat aukeavat ja varret kasvavat pituutta kimppuihin sopivaksi. Aika hullua, sanon minä :)



Minun juhliin teettämäni juhlahamonen.

Nimiäiskakut. Norsu ja pikkuvaatteiden pyykkinaru koristeina.
Konfirmaatiopäivä


Ystävä kävi tekemässä minulle kampauksen, aaaivan ihana! Kummitädeille tein vielä sormukset alttarilla siunausta varten

Rippiruusuista meinasi tulla kiistaa :) Minä olisin halunnut valkoiset, mutta hitsi, lapsella onkin oma tahto :)
Rippikakussa oli ylemmässä kerroksessa vadelmaa ja alempana suklaata.



Täytekeksit olivat skoottereita, mäyräkoiria, tähtiä ja tuo pyöreä napin näköinen esittää sählypalloa :)
Poika sai skootterin rippilahjaksi.

Ihana viikonloppu täynnä rakkaita ja meille tärkeitä ihmisiä, iloa, liikutuksen kyyneleitä, herkkuja, voisin juhlia vaikka joka päivä!

Lauantai-iltana ehdin kuin ehdinkin vielä käväistä Vapriikin sisutustapahtumassa (jonne en sattuneesta syystä nyt päässyt töihin) Ja suuren suureksi yllätyksekseni olin voittanut Kirstulan arvonnasta JDL:n ihanan tyllihameen!! Huippua! 
Samalla noudin Terhiltä (Amalias Hem) 2 tilaamaani PussPuss mukia. Nämä ovat nyt valkoisia entisten vaaleanpunaisten ja harmaiden seuraksi. 
Ensi kerralla niistä lisää, toinen on nimittäin minun äitienpäivälahjani!

Mä yritän palata nahkeaan, juhlien jälkeiseen arkeen...

Nähdään rakkaat, Jenny