valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

tiistai 31. joulukuuta 2013

Hotdog baari

Vuoden viimeisenä päivänä meillä oli lounaalla hotdog baari. Helppoa, nopeaa ja maistuu varmasti kaikille. Hyvin rauhallisissa merkeissä meidän vuotemme vaihtunee, saatamme kummipojan kotona käydä illalla kylässä. Ei siis juurikaan maljoja kilistellä...
Voi surkeus tuota "talvista" maisemaa...


Oikein iloista vuoden vaihdetta 
Sinulle!

Nähdään rakkaat, Jenny

torstai 26. joulukuuta 2013

Tapaninpäivänä

Vuoden ihanin ja tunnelmallisin juhla jatkuu vielä hetken. Koska aloitan hulluttelun niin aikaisin, meillä Joulukoristeet alkavat hiippailla laatikoihin myös aika nopeasti Joulun jälkeen. Ei tosin ihan vielä, kuusi saa olla vielä pitkään paikallaan.
Pentikin heppa ja "keep calm"-juliste ovat lahja ystävältä <3

Mikin tähtirusetti
Mikki sai pukilta vinkuvan possulelun (joka kesti ehjänä 2 tuntia)
ja 3 sählypalloa. Hänen ehdottomia suosikkejaan nykyään.
Tullessaan hän ei ymmärtänyt palloista mitään.

Tänä vuonna kokeilin munatotia ensimmäistä kertaa. Jäänee meidän Joulujuomalistallemme :)

Mun ihan mielettömät lahjat!! Minä sain uuden puhelin, siihen bligbling-kuoret, Marimekon clutchin, sormuksen entisen vaaleanpunaisen seuraksi (ihanat yhdessä!!), puhelimelle juoksutaskun ja villasukat.
Ja viimeisissä aion lököstellä koko päivän tekemättä yhtään mitään :)

Nähdään rakkaat, Jenny

maanantai 23. joulukuuta 2013

Ihanaa Joulua

Meillä on kaikki valmista; tervetuloa Joulu! Ihanaa, lämmintä ja nautinnollista Joulua Sinulle!!! Toivottavasti se on juuri sellainen, kuin toivoitkin!
Meidän hassu mäyräkoira, joka hellästi hoitaa kilisevää matoa.
Yksinhuoltaja isi?

Ruokapöydän kimppu on tänä vuonna vaaleanpunainen.
Ja hyvin järkyttävä! Se maksoi niin paljon, että meinasin pyörtyä!
Boikotti iskee minun toimestani (entiseen) lempparikauppaani :(

Näissä tunnelmissa aaton aattona. Huominen onkin yhtä hulinaa ja jännitystä ja Joulupäivänä minä saan ne kaikkein rakkaimmat kylään! 

Nähdään rakkaat, Jenny

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulupuu

Eilen illalla kannoin kuusen sisälle. Ihana tuoksu ja minun mielestäni tänä vuonna erityisen kaunis, mutta myös eri mallinen, kuin aikasempina vuosina.

Nähdään rakkaat, Jenny

maanantai 16. joulukuuta 2013

Korvaamattomat ötökät

Minulla on tallilla ollut jo monta vuotta käytössä Sievin turvakengät, joista saa kantapäästä käännettyä alle nastat. Ihan ehdotonta hevosia liikutellessa, että omakin koipi jäisellä pihalla pitää.
Syksyllä ostin juoksuun tarkoitetut Icebugit ja olen taas kerran rakastunut kenkiin :) Eilen ja tänään ilman bugeja ei olisi todellakaan ollut mitään järkeä lähteä lenkille/juoksemaan!! Tiet ovat aivan peilijäätä, mutta näissä kengissä on ihan uskomaton pito! SUOSITTELEN hiukan satsaamaan kenkiin, niin on turvallista ja mielekästä liikkua. Hihassa ja reidessä, turvallisuudesta puheenollen, minulla vilkkuu Stadiumin led-heijastimet, ihan parhaat nekin!
Koira tarvitsisi kanssa omat "dogbugit", sen verran tassu luisti jäisellä polulla :)
Koejuoksentelin Intersportin lattioilla myös vakimerkkini Asicsin ja myös Salomonin nastalenkkarit, mutta Asics oli yllättävän kova minun jalkaani ja Salomon oli pettymys nastojen määrässä. Bugit olivat ehdottomasti parhaat jalkaan ja nastoja kengässä 19 kappaletta. Musta-lime väritys ei minua oikein miellytä, mutta kestän sen, kun kengät ovat näin hyvät!

Viikko Jouluun ja minun Joulumieleni on hitusen kadoksissa. Eipä ole tällaistakaan ennen käynyt. Tuolla ulkona olevalla synkkyydellä ja vesisateella on osuutta asiaan ja toivon, että saan hiukan Joulumieltä takaisin huomenna, kun haen kuusen sisälle!
Piristystä harmaaseen alkuviikkoon tuo kuitenkin hääkutsu ja laivamatka ystävien kanssa. Molemmat ajoittuvat muuten niin tylsälle tammikuulle. Ihan tosi kiva, että on Joulun jälkeenkin jotain mitä odottaa!

Nähdään rakkaat, Jenny

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Valloittava Vapriikki

Viime viikonlopun vietin Vapriikissa talkoilemassa. Käväisin lauantai-iltana myös Helsingissä meidän perheen tyttöjen kesken syömässä ja teatterissa. Kansallisteatterissa meni "Kun kyyhkyset katosivat" ja palautteeksi voisin nätisti sanoa, etten suosittele sitä kenellekään. Meistä kukaan ei tykännyt. Harmi!
Minun "työpaikkani" kahden päivän ajan.
Ihania AnnaStiinan aarteita
Antik Helenin heppa
 
Pennin ja Lillin Jouluruusuja
 
Greige-lifestyle
 
 
Viimeisen Joululahjan hankin viime maanantaina! Nyt voin keskittyä Joulusta nauttimiseen ja herkkuihin, joita pitää alkaa pikkuhiljaa valmistamaan. Tosin minä en kykene muutenkaan kehittämään minkäänlaista stressiä Joulusta, koska nautin ihan kaikesta siihen liittyvästä tekemisestä! Edes Joulusiivous ei saa minua kiukkuiseksi, koska siivoan sen minkä jaksan ja ehdin. Meillä ei ole koskaan ollut tapana siivota kaappeja tai pestä ikkunoita Jouluksi, koska marttojen sanoin; eipä meilläkään vietetä Joulua niissä kaapeissa eikä minun Jouluani pilaa pesemättömät ikkunat!
Tänä vuonna en lähetä ainokaistakaan Joulukorttia, en edes lähimmilleni, vaan laitan korttirahat lastensairaalalle seuraten pikkusiskoni esimerkkiä.
 
Nähdään rakkaat, Jenny 

perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivänä

Meillä juhlitaan Itsenäisyyspäivää melko hempeissä väreissä. Lumikakulla (Red Velvet-cheesecake) ja vaaleanpunaisilla macaroneilla. Sormessa minulla on uusi Pieces-sormus, harjattua hopeaa, jossa suloisen hennon vaaleanpunainen kristalli. Pöydillä vaaleanpunaisia ja vaalean violetteja hyasintteja. Sielu on sinivalkoinen, vaikka sisustus ei sitä olekaan.
Kiireinen viikonloppu on edessä, mutta niin kovin ihania kiireitä! Huomenna menen aamuksi Vapriikkiin Valkoinen Joulu-sisustustapahtumaan töihin ja iltapäivällä äidin ja siskojen kanssa Helsinkiin. Reippaasti yöksi kotiin, että ehtii hiukan nukkua ennen sunnuntain työpäivää Vapriikissa.
Sen verran täytyy sanoa Itsenäisyyspäivän presidentin vastaanotosta, että olen iloinen, että ensi vuonna juhlallisuudet ovat taas linnassa! Puvut olivat mielestäni tylsiä ja konsertti ei ainakaan minuun tehnyt vaikutusta (paikan päällä toki on voinut olla hyvinkin vaikuttava!!). Vaikkakin Maria Ylipää lauloi upeasti ja Lauri Tilkanen oli puvussaan hurjan komea ;) Kiva silti nähdä taas ensi vuonna tiukempi pukukoodi!


Nähdään rakkaat, Jenny