valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

maanantai 28. tammikuuta 2013

NYCin tuliaisia

Tuliaisiksi itselleni tuoma flunssa alkaa ilmeisesti hiukan helpottaa, tänään en ole ihan koko päivää viettänyt sängyssä...
Paljon muuta en sitten itselleni reissusta ostanutkaan. Lähinnä pojalle Hollisteria, kun sitä ei Suomesta saa. Victorias Secretiltä jotain pientä :) ja tietysti laukun ja kahdet kengät. Perus-settiä siis. Kenkiin rakastuin heti ja nyt harmittaa, etten tuonut enempää...
Nämä Aldon ballerinat ovat taivaalliset jalassa! Luulenpa, että ensi kesänä jalassani ei paljon muuta näy :) Aldolta löysin myös täydelliset nudet korkkarit, joita olen hakenut varmaan vuoden. Onhan niitä hyviä löytynyt, mutta nämä ovat vielä hyvät jalassa! Ja hinta oli niin ihanan huokea...
Onneksi juhlia on piakkoin tulossa, niin pääsen ulkoiluttamaan uusia ystäviäni:)

Ystävä pistäytyi eilen taudin tarttumisenkin uhalla (=tosiystävä) ja toi piristykseksi kukkia! Ja ilokseni myös M:lta Joululahjaksi saatu Amarylliksen sipuli alkoi muutama viikko sitten puskea vihreätä ja nyt matkan aikana nupun ja näyttää siltä, että muutaman päivän päästä tiedän mitä tästä jättisipulista tulee!
Iloa alkavaan viikkoosi! Minä toivon pääseväni keskiviikkona töihin!
Nähdään rakkaat, Jenny

torstai 24. tammikuuta 2013

New York

Eilen palasimme kotiin huikean ihanalta New Yorkin matkalta. Loppu ei vain mennyt ihan niinkuin minä suunnittelin. Sain karmean flunssan ja yli 38 asteen kuumeessa 8 tunnin lento ei ollut niitä miellyttävimpiä. Muuten kaikki meni enemmän kuin hienosti ja luulen, että palanen minusta kaupunkiin jäi ja sitä on lähdettävä vielä joskus sieltä hakemaan:)
Salamatkustaja?

Central Park
Barclaylla NBA:ta katsomassa
Tämän takia tänne tultiin:)
"Meidän" sporttibaari
NHL
Empire state building maasta
Näkymä kerroksesta 86
 
Ihanan matkan aikana sain myös ihanan tunnustuksen pikkuruiselle blogilleni. Kiitän mitä kauneimmin Mirjami!! Vierailen Willa Wanillassa usein! Tunnustukseen palaan hiukan myöhemmin, kun jetlageiltani jaksan:)
 
Nähdään rakkaat, Jenny



perjantai 11. tammikuuta 2013

...and that's who I am

Löysin surffaillessani blogeissa tällaisen haasteen. Sen sai kopioida itselleen ja niin tein:). Kuvat löytyvät täältä. Kävin fiilispohjalta katsomassa minulle sopivia ja kymmeniä löysinkin, mutta kaikkia kuvia en jaksanut edes katsoa, niitä on varmasti satoja! Paljon hyviä meni varmasti ihan ohikin. Käy etsimässä omat kuvasi ja laita "vahinko kiertämään":)

Viikonloppuna käyn äidin kanssa elokuvissa katsomassa Anna Kareninan, juhlin ihanan Santerin 1-vuotis synttäreitä ja lepäilen. Ganciaakin on jääkaapissa. Maanantaina vihdoin nousemme siiville kohti New Yorkia. Jennyn Talo hiljenee siis pariksi viikoksi ja kun taas kuuluu, kuuluu todennäköisesti ainakin kuvia! :)

Nähdään rakkaat, Jenny

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vielä viikko!

Iloista loppiaisiltaa!
Eilen olimme N:n tupaantuliaisissa muutaman heppatytön kanssa. Useammin pitäisi sillä porukalla kerääntyä, maailma on nyt paaaaljon parempi paikka:) Ja kiva puhua välillä muistakin asioista, kuin ratkoa kisapaikalla ongelmia.
Ihana koti N:llä on pönttöuuneineen ja pihasaunoineen! Tytöt (Y ja Ärrämuru) muuttivat sinne perjantaina ja olen hurjan ylpeä pikku ponistani, joka matkusti hienosti kopissa koko matkan ilman rauhoitusta! Ja hurjan kateellinen N:lle, joka saa keittiön ikkunasta katsella heppoja tarhassa. Minun unelmani myös!
Ihana Joululahjani saapui viime viikolla kotiin ja myös Villa Harmonien arvonnasta voittamani Mailegin possu kotiutui. Possun tiesin suloisen olevankin, mutta kynttelikkö on mahtava!!
Joulun keräsin laatikoihin eilen ja kuusen heitin ulos. Se alkoi näyttää aika kauhealta, kun Elmeri oli syönyt kaikki alimmat oksat metrin korkeuteen asti:)
Ihanin Joululoma on siis nyt lopussa vietetty ja ensi viikolla yritän jaksaa tehdä viisi päivää töitä ennen kuin lähdemme pojan kanssa New Yorkiin. Vielä viikko pitäisi yrittää pysyä housuissaan:) Ja juuri sopivasti tänään tuli tieto, että NHL pelit alkavat, joten pääsemme sittenkin katsomaan peliä!!

Nähdään rakkaat, Jenny

tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen

Uusi vuosi otettiin vastaan kurjassa vesisateessa. Onneksi seura oli loistavaa ja poskilihakset ovat vieläkin kipeät nauramisesta.
Joulua olen tänään verkkaisesti siivoillut hiukan haikeana pois. En kaikkea toki vielä, mutta aikansa eläneitä hyasinttejä, syömättä jääneitä piparkakkuja ja muutamat Joulukoristeet laatikoihin. Nisset ja kuusi saavat vielä hetkeksi jäädä.
Vuoden ensimmäisen päivän olemme viettäneet löhöstellen pyjamissa ja aamutakeissa koko porukka. Tekemättä mitään tärkeää tai pakkoa. Huomenna harjoitellaan jo paluuta arkeen, kun mies menee töihin ja minulla on pari kurssipäivää. Minä ja poika palaamme sitten viikoksi töihin ja kouluun ennen lähtöä New Yorkiin. Aikamoista lomailua koko tammikuu!
Vuoden ensimmäiseen postaukseen vielä viimeisiä kuvia vuoden 2012 Joulusta.
Joulupupu päiväunilla lempipaikassaan
 
Maailman ihanin tunnelmavalo!
 
 
 
Sitten pyydän hurjasti anteeksi Salaiselta Jouluystävältäni!! Säästin Sinun viimeisen pakettisi aattoiltaan, vaikka sen puolen kuun paikkeilla jo sainkin! Niinpä unohdin siitä sitten mainita täällä. Joten kaunis kiitos Jouluystäväni Leena!! Viimeinen paketti sisälsi Pentikin Jouluteetä ja teesihdin, Minnan servettejä, tulitikut ja pullean puusydämen.
 
Nähdään rakkaat, Jenny