valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

tiistai 29. toukokuuta 2012

Kasvihuoneesta

Tomaatit ja kurkut on istutettu. Perunat, porkkanat ja herneet istutamme varmaankin ylihuomenna. Viikonloppuna loput eli salaatit ja yrtit. Ihanaa seurata kasvamista sekä kasvihuoneessa, että kasvimaalla. Tomaatit ja kurkut kukkivat jo, jei! Tänä vuonna meillä kasvaa keltaista päärynätomaattia sekä pihvitomaattia ja vanhaa englantilaista Money makeriä. Kurkku oli nimellä luomukurkku.
Kurkkuja.

Tomaattilaatikko
Mansikkamaa
3:n päivän päästä aloitan reilun 10 viikon loman! Enkä malta millään odottaa! Ja aion todellakin lomailla. Ihanaa!
Nähdään rakkaat, Jenny


maanantai 28. toukokuuta 2012

Haikosta ja Porvoosta

Sunnuntai-aamun aamukävelyn tunnelmia Haikosta ja vanhasta Porvoosta, jolla on aina ihan erityinen paikka mun sydämessä entisenä kotikaupunkina!
Meillä oli ihan mielettömän ihana, upea ja hauska viikonloppu!! Ihania uusia ihmisiä, kaunis ympäristö ja aivan järkyttävän hyvää ruokaa!! Kaiken kruunasi tietysti shoppailu vanhan kaupungin puolella. Minä olen vieläkin ihan pyörryksisssä kaikesta ihanasta :)

4 päivää töitä on minulla jäljellä. Keskiviikkona on pojan kevätjuhla ja tripla määrän nenäliinoja varaan mukaan. Pojan viimeinen ala-asteen juhla ja minua itkettää se ruusujen jakaminen jo nyt! Eskarilaiset hyvästelevät koulusta lähtevät, tulevat yläasteelaiset ruusuilla.

Tomaatit kukkivat jo, joten innolla odotamme satoa!
Nähdään rakkaat, Jenny

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Yrtit ikkunalla

Kesä on täällä! Hurjan lämpimiä päiviä on ollut koko alkuviikon ja ilmeisesti jatkuu vielä ensi viikon puolellekin! Meillä on touhuttu pihalla ja siksi blogailu on jäänyt aika vähälle. Eikä se kovin aktiivista ole muutamana seuraavanakaan päivänä, koska lähdemme Haikon kartanoon viikonlopuksi! Ihanaan Porvooseen! Lauantaina juhlitaan ihanaisen A:n valmistujaisia ja sunnuntaina kierrellään vanhaa kaupunkia pitkän kaavan mukaan. IHANAA!
Kesäkuun alussa Jennyn talosta tulossa mukava ja jännittävä yllätys! Siitä myöhemmin lisää:)
Nähdään rakkaat, JENNY

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

"Mitä ihmettä..."

"...äiti?!! Onko meillä matto pöydällä?! Nää on taas näitä sun juttuja!" *äiti nauraa pojalleen*
Minä en pidä pöytäliinoista. Tai ehkä pitäisinkin, jos en tykkäisi pöydästämme, joka on vanhan navetan ulko-ovi. Suloinen pikku-matto toimittaa kesäajan meidän pöytäliinan virkaa:)
Pientä järjestelyä tein muutenkin 4:n päivän vapailla. Ja löysin myös torsolleni jalan lauantain kirpparikierrokselta. Pienestä kukkapöydästä lähti pöytälevy roskiin ja jalka jäi.
T:lle ja Ärrälle kävi tänään karmea ratsastusonnettomuus! Siitä järkytyksestä koitetaan nyt toipua, mutta onneksi siinä ei käynyt niin pahasti kuin olisi voinut käydä!! T on ruhjeilla:( Ärrämuru kunnossa, mutta säikähtänyt.
Pari työviikkoa enää!
Nähdään rakkaat, Jenny

perjantai 18. toukokuuta 2012

Vaaleanpunaista:)

Olen täälläkin muistaakseni huudellut vaaleanpunaisten orvokkien perään ja nyt vihdoin löysin niitä! Meillä on muutenkin kovin vaaleanpunainen piha tänä vuonna kukkatarjonnaltaan, en tiedä kuinka tietoista se on ollut, mutta kaikki ovat vaan niin ihania!
Eilen, sateen hiukan tauotessa istutimme miehen kanssa pionit, ruusut ja sireenit. En malta odottaa kukkia kaikkiin, vaikka tuskinpa vielä tänä kesänä kukkivat. Harmi.
Lounaaksi meillä vapaapäiväläisillä on pizzaa ja jälkkäriksi tiikerikakkua! Sadekaan ei haittaa, kun pojan kanssa nautimme ruuasta ja katsomme leffaa:)
Kaksi viimeistä kuvaa on sisäkukista ja hups, nekin ovat vaaleanpunaisia:)

Nähdään rakkaat, Jenny

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

10 vuotta

Vaikka kevät tuleekin hiukan hiipien, tänään oli ihan aamusta asti melko lämmin. Minusta tuntuu, että nykyään tuulee aina, se kyllä harmittaa, mutta tämän päiväinen tuuli oli kuitenkin kesäisen lämmin.
Säästä en ajatellut lörpötellä kylläkään vaan kertoa, että Ärrämurunen täyttää tänään 10 vuotta!! Töistä tullessani muru sai omppoja, porkkanoita ja hurjasti rapsutuksia lahjaksi. Juhlat järjestetään sunnuntaina Nallunutturan pyynnöstä:) Teemme Ärrälle ruisleipä-porkkana-omena"kakun" ja sitten laulamme "paljon onnea vaan". Niin suunnittelimme tämän 4-vuotiaan heppatytön kanssa. Ihanin tyttö ja rakas, rakas poni!!

Nähdään rakkaat, Jenny

tiistai 15. toukokuuta 2012

Hiukset

Kylpylöintimme meni hienosti ja oli ihanan rentouttavaa. Vaikkakin hiukan ennen puolta yötä tuli palohälytys, joka onneksi oli väärä hälytys ja johtui hotellihuoneessa tapahtuneesta tupakoinnista. Ei kylläkään meidän;) Kylvimme niin, että vielä eilenkin iho tuoksui kloorille.
Kävin tänään siskoni luona kylässä ja samalla minulta lähtivät melkein kaikki hiukset:) Siskollani on tapana käskeä minut tuoliin ja hän leikkaa hiukseni melkoisen mielivaltaisesti. Nyt olen siis lyhyt tukkainen monen, monen vuoden jälkeen. Tykkään kyllä, vaikka hiukan totuttelua peilikuva vaatiikin...
Äitienpäiväkortti <3


Äitienpäivälahjaksi sain kaksi sireenin alkua, ihan kunnon kokoista kylläkin. Ja puutarhaletkutelineen. Olen sellaista, edes siedettävää etsinyt ja vihdoin se löytyi Multasormesta! Vielä, kun letkua saisi valkoisena;)

Nähdään rakkaat, Jenny


perjantai 11. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Minä lähden poikien kanssa kylpylään viikonlopuksi. Herään siis äitienpäivään parhaalla mahdollisella tavalla. Rakkaitteni kanssa, hotellin jättisängystä, valmiiksi katettu pöytä odottaa aamupalalla ja joku muu siivoaa jäljet!
Ihaninta äitienpäivää!

Nähdään rakkaat, Jenny

torstai 10. toukokuuta 2012

Vaatesäilytystä

Minä ajattelin ensin, että minulla on ihan liikaa vaatteita. Ystävä korjasi, ettei asia ole niin, vaan meillä on liian pienet vaatekaapit;) Joka tapauksessa tilanne on se, että vaatteeni eivät mahdu kaappiin siististi ja mistään en halua luopua. Ja yritän kovasti olla ostamatta lisää...
Ostin halvan vaaterekin Biltemasta ja päällystelin sitä ensihätään vanhoilla lakanoilla. Valkoisia henkareita ostin myös ja osan päällystin kankailla, osaan vain leimailin. Nyt ovat villatakit siististi kaapissa roikkumassa ja tunikat rekissä.
Nähdään rakkaat, Jenny

P.S Kovasti toivottelen uudet lukijat tervetulleeksi!!

tiistai 8. toukokuuta 2012

Mukit

Olen Jenny. Olen astiaholisti (olen paljon muutakin, mutta tällainen tänään:)). Joo. Pyristelen vastaan onnistumatta. Heikkouksiani ovat kannut, lasit ja mukit.
Näihin rakastuin tällä kertaa ja tilasin niitä Taito Shopin kautta PussPuss:ilta. Suomalaista käsityötä, jokainen siis erilainen, mikron-, tiskikoneen- ja uuninkestäviä suloisuuksia. Luulenpa, että mukiperheemme kasvaa vielä...
Nähdään rakkaat, Jenny

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Whoopies

Kaikki tekevät nyt Whoopieseja. Cupcaket ja cakepopsit ovat so last season:) Minäkin kokeilin tänään, mutta olen niin vanhanaikainen, että jatkossa taidan pysyä hyväksi havaituissa muffinsseissa.
Suomen pelin kunniaksi niitä nautittiin skumpan ja mansikoiden kanssa. Toinen satsi mansikoita tälle keväälle menossa, ekat nautiskeltiin vappuna lohisalaatissa ja tuulihattujen keralla.

Täytteenä meidän Whopseissa on mm. Fazerin Sinistä. Ilman "kanttakin" näitä voi syödä, niinkuin mies teki, kun halusi enemmän mansikkaa:)
Jännittävää peli-iltaa!
Nähdään rakkaat, Jenny