valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

tiistai 31. tammikuuta 2012

Paukkupakkasia ja univajetta

Viikonlopun vietimme miehen kanssa Piispalassa jääkiekkoturnauksessa. Niillä matkoilla tulee aina nukuttua vähän liian vähän. Minilomasta se kuitenkin käy ja on kovin rentouttavaa. Tänä vuonna sain kaverikseni myös ihanaiset Iitun ja Jossun!
Palattuamme puoli tuntia ehdin olla kotona sunnuntai-iltana, kun S soitti karvaisen kummityttöni teloneen pahasti jalkansa. Lähdin katsomaan ja jatkoimme eläinlääkärin käytyä Hyvinkään hevos-sairaalaan klo.23 illalla. Puoli 6 aamulla olimme kotona ja varsa jäi sinne, pahimmalla mahdollisella diagnoosilla; niveleen asti haava ulottuu. Kovin kurjaa ja ikävältä tuntui jättää pieni sinne ilman tuttuja ihmisiä! Tosin eläinlääkäri ja hoitaja kilpaa kehuivat tyttösen upeata käytöstä! Suloisin pieni N <3
Tunnin yöunien jälkeen aloitin raskaan viikon kovin väsyneenä. Mummini hautajaiset ovat lauantaina ja hommia riittää koko viikolle. Kiitokseksi valvomisesta ja pakkasesta sain vielä eilisiltana kuumeen, joten olo ei ole kovin hyvä. Mutta jaksettava on...
Nähdään rakkaat, Jenny

torstai 26. tammikuuta 2012

Iloista viikonloppua!

Näillä ruusuilla ja suloisilla saatesanoilla haluan toivottaa kaikille rentouttavaa viikonloppua!
Nähdään rakkaat, Jenny
P.S. Tarrateksti on meidän makuuhuoneen seinällä ja vaaleanpunainen ihanuus on isän puolen mummuni vanha, hurmaava yöpuku.

tiistai 24. tammikuuta 2012

Joulukukkia tammikuussa

Lupasin Joulukukista vielä postauksen ja mikä olisikaan minulle mattimyöhäiselle parempi päivä, kuin tasan kuukausi Joulun jälkeen. Toisekseen tänään on myös juuri edesmenneen mummini nimipäivä, joka hänkin rakasti kukkia, joten juhlavuudessaan kuvat sopivat myös nimpparikukiksi. Mummin nimipäivää emme koskaan juhlineet, koska mummi ei tykännyt nimestään. Kaksi kertaa Karjalasta kun lähti, niin venäläisestä nimestä johdettu suomennos ei häntä miellyttänyt. Minä kyllä pidän hänen nimestään kovasti.
Kuvissa siis talvisia lempikukkiani: amaryllistä, jouluruusua, hyasinttia, ruusuja ja ranunculusta, jota toki saa ympäri vuoden. Ja kuva myös kuusestamme, joka oli tänä vuonna erityisen kaunis ja tuuhea.
Tässä oli Jennyn talon Joulu tältä erää. Seuraavan kerran Joulujuttuihin syvennyn sitten Jouluna 2012. Vaikka nyt onkin ihanasti lunta ja koko ajan lisää sataa, mieleni hiipii jo kevääseen ja hypistelin eilen siemenpusseja ja mietiskelin mitä ensi kesäksi laitetaan kasvamaan. Mies piti minua hiukan hulluna:)
Nähdään rakkaat, Jenny

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Elmeri

Sunnuntai-illan iloksi teillekin meidän punk-rusakko Elmeri! Aikas rento tyyppi:) Lempinimiä on meidän tyyliin tullut jo monta; Elmu, Emmu, Nökö, Nökötin, Nöksy, Elmuska, Elmustiini.
Nähdään rakkaat, Jenny

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Suuri suru!

Jennyn talossa on nyt suuri suru! Rakas mummini nukkui pois eilen. Mummin väsynyt sydän ei enää jaksanut. Rauhallisesti omassa sängyssään hän lähti.
Nähdään rakkaat, Jenny

maanantai 16. tammikuuta 2012

LOVE is in the air!

Tulin vain pikaisesti kertomaan, että minua pyydettiin kaasoksi! IHANAA! Ensi heinäkuun 7. päivä on h-hetki. Kuvissa "hääkimppu" viime kesältä:)
Nähdään rakkaat, Jenny

perjantai 13. tammikuuta 2012

Torso

Viikolla tein lopetettavasta sekatavarakaupasta ihanan löydön! Sain halvalla ruman torson. Mutta pakko se oli ostaa ja saa olla meillä siihen asti kunnes saan sellaisen aidon, vanhan ranskalaisen. Joskus... Niiden hinnat tuntuvat vaan olevan minun lompakolleni liikaa. My country homesta löysin täydellisen, hinta 390e! Huh!
Kovin tyytyväinen olen kuitenkin lopputulemaan, kun torsoa tuunailin kahvilla, pitsinauhalla ja muutamalla koristeella. Nyt se saa hetken olla tässä kuosissa, vaikka tuli heti monta ideaa lisää, mitä kaikkea siihen voi laittaa ja tuunailla erilaiseksi! Ehkä se jo hetken päästä onkin sitten päällystetty esimerkiksi vanhan raamatun sivuilla, tai...
Kuvat siis ennen ja jälkeen:)
Nähdään rakkaat, Jenny
P.S Huomenna menen matkaratsastusnaisten kanssa aikuisten pulkkamäkeen! Minttukaakaota termariin ja nautiskelemaan lumesta, talvesta ja loistavasta seurasta!

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Shade's of grey, touch of pink

Ihanaa! Saimme vihdoinkin talven! Pitkän pimeyden ja kuran jälkeen tuntuu, kuin olisin herännyt tai ainakin silmäni avannut. Lunta on tullut muutamana päivänä ja tänään tuli ihan jättimäisiä hiutaleita. Ja vaikka ulkona onkin vain harmaan eri sävyjä, se ei vedä mieltä matalaksi, vaan nautin lumesta täysin rinnoin. Rakastan talvea, ainakin lumista sellaista:) Hiukan piristeväriä tulee tavalliseen keskiviikkoon kakun koristelusta. Alkoi tehdä mieli jotain hyvää iltateen seuraksi. Ohjetta en tästä laita, ihan on perus, suklainen kuivakakku. Maistuu silti koko porukalle, Elmeri tosin sai siivun omppoa, mikä sekin katosi nopeasti parempiin suihin:)
Nähdään rakkaat, Jenny

tiistai 10. tammikuuta 2012

Meidän Joulu

Muut näyttävät kovaa vauhtia keräilevän Joulua pois, mutta minä laitan pienoisen kuvasarjan meidän Joulusta. Ihan vain fiilistelläkseni vielä hetken. Joulukuusikin meillä vielä on, koska Elmeri rakastaa sen alla nukkumista. Suloinen, pieni pupu <3
Tältä siis Jennyn talo näytti (ja osittain näyttää vielä) Jouluna 2011. Joulun kukista saatte vielä toisen kuvapläjäyksen, meinasi tämäkin mennä jo hiukan överiksi;)
Nähdään rakkaat, Jenny

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Iloista uutta vuotta!!

Niinhän siinä sitten kävi, että kesä vierähti syksyksi, syksy talveksi ja vielä vuosikin vaihtui ennekuin palasin tänne. Minulla on ollut melkoisen hektinen syksy! Luulenpa, etten enää lupaamaani kesäkuvakollaasiin palaa, mutta voipi olla, että jotain muistoja kesästä ja syksystä ripottelen tänne matkan varrella.
Ärrärakas muutti tallia, karvaisen kummityttöni kotiin saatuaan ensin karmean näköisesti, kirjaimellisesti turpaansa laumanjohtajalta. Lokakuussa jouduimme tekemään myös kovin raskaan päätöksen ja lopettamaan rakkaimmista rakkaan koiramme Sasan. Ihan yhdessä yössä juuri 14 vuotta täyttäneen herran elimistö petti ja aamusella kannoin hyvän ystävämme lopetettavaksi. (itkemättä en pysty näköjään vieläkään siitä kirjoittamaan). Seppu haudattiin koko perheen voimin kasvihuoneen viereen, johon laitoimme lyhdyt ja usean viikon ajan veimme joka ilta ulkotulet palamaan. Nyt on tahti vähän hiipunut. Marraskuussa poikani täytti 12 vuotta ja sitä juhlittiin meillä kotona ihan läheisimpien kesken.  Monta tutun tai puolitutun eläinystävää kuoli yllättäen loppu vuonna ja siihen kun lisätään vielä pieni parisuhdekriisi ennen joulua, niin vuoden 2011 loppu oli todella raskas ja voimia kuluttava! Onneksi vaihdoimme selvästi parempaan vuoteen 2012 läheisten ystävien läsnäollessa, perinteisesti raketein, syöden ja saunoen. 2.1.2012,  8 päivää lasketunajan jälkeen siskoni synnytti mitä suloisimman pojan! Tumma paksu tukka ja miehenmitat; 3945g ja 54cm!
Siinä nopea syksyn katsaus, joihinkin tapahtumiin palaan kyllä vielä tarkemmin ja ainakin Rakastamaani Jouluun, joka ansaitsee ihan oman postauksen! Mutta nyt haluan esitellä uuden perheenjäsenemme Töpö Elmeri Tuusannuuskan (kuvassa)! Pari päivää sitten hän meille hiukan yllättäen muutti. Hän on puoliksi leijonanharjainen ja puoliksi tavis:) Suloisin ilmestys eikä häntä voi hymyilemättä katsoa! Vapaana Elmu kodissamme loikkii ja käy häkissä syömässä ja pikkuruisessa vessassaan, hän on siis sisäsiisti! Johtojen pureskelun takia hän viettää yönsä ja työpäivämme häkissään myös ja sitä pitää hiukan protestoida:)
Iitun innoittamana tänne palasin, hän aloitti vastikään blogaamisen, joten käykäähän kurkkaamassa www.pikkumarkkula.blogspot.com!
Ihanaa vuoden alkua kaikille!
Nähdään rakkaat, Jenny