valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Nimipäivän etkot

Hyvin olen saanut nukuttua, vaikka talon miesväki onkin ollut pois. Lauantaina teimme Sarkan kanssa kirpparikierroksen, ensin piti vain yhdellä käydä. Ihania pieniä juttuja jäi mukaan, vaikka matkan pääkohde pieni pettymys olikin! Hinnat olivat kovasti nousseet.
Turnausmatkalta sain jatkuvasti päivitystä pelien onnistumisesta ja teinkin pojan lemppareita- mokkapaloja, tehdyistä maaleista. Tänään niistä tuli kuitenkin herkkuja kultajuhlintaan. Pojat voittivat kaikki 5 peliä ja näin ollen koko turnauksen! Valmistaudun täällä siis kultaiseen iltapalaan;)
Tänään FEI-kokoustettiin ja iltapäivällä oli siskon pojan nimipäivä juhlinta. Oikea nimppari, kuten poikanikin on vasta 29. päivä, mutta niitä siis juhlistettiin jo tänään elokuva-illalla. Nuorin siskomme oli tullut Helsingistä ja järjestänyt kummipojalleen yllätyksen! Koko siskoni talo oli muutettu elokuvateatteriksi. Lippuja myytiin vanhasta pulpetista ja vieressä oli herkkupöytä, josta sai ostaa suklaata, karkkia, popcorneja ja limsaa. Maksuvälineenä toimivat Afrikan tähden rahat. Olohuoneesta oli kannettu huonekalut vierashuoneeseen ja lattialla oli tyynyt riveissä ja kaikilla lipun ostaneilla oli oma paikka. Teatterissa pyöri Karvinen-elokuva. Ihana iltapäivä maailman ihanimmassa seurassa!! Elokuvan loputtua herkuttelimme vielä erilaisilla jäätelöillä. Luulenpa, että näitä elokuva-iltoja tullaan järjestämään vielä monta! Suunnittelimme jo kesäksi ehkäpä ulkoilmaelokuvaakin..
Ovella kolisee, kultajuhlat alkakoon!
Nähdään rakkaat, Jenny

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Yksin kotona

Pojat ovat koko viikonlopun mittaisessa jääkiekkoturnauksessa. Minua hiukan jännittää miten saan nukuttua, mutta seuranani ovat onneksi uusi Lantliv ja Toivekodit;)
Huomenna lähdetään Sarkan ja hänen siskonsa kanssa heti aamusta kirpparille ja joitakin ihania löytöjä jo tällä viikolla teinkin. Saa nähdä kuinka tuottoisa matka meillä on.
Taukoa tule nyt väkisinkin blogailussa, koska FEI-kisat ovat ensi viikonloppuna, apua! Aika lailla siis aikani menee niiden parissa. Tosi tahmeasti olen nyt blogiini ehtinyt tutustua, kun on niin hoppu ja pitäisi olla monessa paikassa yhtäaikaa! Ja vaikka olenkin tosi tehokas, niin edes minä en pysty olemaan kahdessa paikassa yhtäaikaa:)
Täksi viikonlopuksi siis aikaa itselle vielä ennen isoa hulinaa! Täällä ehkä jo ensi kerralla kuvien kera...
Nähdään rakkaat, Jenny

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Aamu aurinkoinen

Tahtomattani tuli näköjään heti pieni blogitauko... Nyt on kyllä seuraavat viikot aika kiirettä, katsotaan kuinka usein tänne ehdin! Kuvia olen ottanut paljon ja niihin joudun valitettavasti palaamaan myöhemmin, se ei olekaan niin helppoa, kuin kuvittelin! Meidän koneella on kovasti puutteita ja niitä nyt koitan laitella kuntoon! Sarkkakin kävi kylästelemässä ja kurkkasi samalla konetta ja tie nousi pystyyn, juurikin koneen vajavaisuuksien vuoksi! Uskokaan pois, parhaani teen!
Ärrän kiimakierto on täysin sekaisin ja melkoista painia asian kanssa käydään. Munasarjojen leikkaaminen ei tule kuuloonkaan, vaikka ensin kuvittelin, että se voisi olla yksi mahdollisuus. Ensinnäkin leikkaus maksaa 2000e ja eräs tietämäni matkahevonen kuoli juuri leikkauksen aiheuttamiin komplikaatioihin. Alan olla kohta neuvoton ja lannistettu...
Eilen illalla tein iltapalaksi jättipasteijoita ja RisiFruttia itse. Joo! Meidän poikien lempparia on siis se kaupasta saatava purkkiversio, mutta ajattelin riisipuuron suurkulutus kotitaloutena, että kokeilen sitä itse. Niin, meillä syödään riisipuuroa ihan yhtälailla heinäkuussa, kuin joulukuussakin. Ja myös laskiaispullia ympäri vuoden! Ihan hyvää puurosta tuli, miehen mielestä ehkä jopa kaupan versiota parempaa. Keitin siis hiukan normaalia paksumman riisipuuron ja lisäsin vaniljakastikkeen sekaan. Vadelmahilloon lisäsin joukkoon tuoreita vadelmia, nam! Poika tykkää kaupanversiosta enemmän, koska se on makeempaa!
Viimeinen työpäivä tänään kaupalla. Mieli on jotenkin tyhjä... Siihen toki vaikuttavat niin tulevat FEI-kisat, kuin Ärrän kiimahuoletkin, kunpa olisi jo kesä...
Sisustus-suunnitelmat ovat taasen suuria! Kuten myös tulevaisuuden suunnitelmat:) Avaan verhot ja päästän auringon sisään ja imen itseeni vähän aurinkoista mieltä!
Ystävääni odotan matkaltaan kotiin enemmän kuin koskaan! Hän pääsee tänään kotiin JAPANISTA! Tsunamia hän ei luojankiitos kokenut, mutta järistykset kylläkin. Aika hurjaa!
Nähdään rakkaat, Jenny

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Naistenpäivä

Pikapikaa juoksen toivottamaan kaikille ihanille naisille ihanaa naistenpäivää!! Ja iloista laskiaistiistaita myös!
Eilen minulle tuli illalla askartelutarve ja pieni taulunen syntyi keittiön seinälle. Kuvia laitan kunhan saan kuvattua. Kukkia piti tähänkin postaukseen laittaa, mutta meidän kone latasi 36min 1/3 kuvasta ja sitten minulta loppui kärsivällisyys! Kuvia siis myöhemmin:)

Nähdään rakkaat, Jenny

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Hei Maailma!

Blogiystäväiseni kannustuksella aloitin täällä! Mikä hieno aurinkoinen päivä aloittaa, tuntuu ihan juhlalta! Suuntaamme kohta koko perheen voimin naapurikylään laskiaisriehaan. Aurinko vaan niin piristää tällaisen vuoristorata viikonlopun jälkeen ja ihanaa nautiskella kivasta seurasta!
Tähän blogiin yritän sitten saada kovasti  kuviakin, itse kun ahmin ihania blogeja juuri niiden kuvien takia! Ensimmäinen blogini Haaveilijan Elämää oli enemmänkin päiväkirja, mutta luulenpa, että tekstiä tulee ihan kiitettävästi edelleen! Kunhan ehdin laittelen blogin ulkoasuakin vähän enemmän minun näköisekseni!
Aurinkoista kevätpäivää, Jenny